Retourneren

Mocht uw bestelling niet naar wens zijn, dan kan deze binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst geretourneerd worden. De kosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Artikelen kunnen verzonden worden naar:

Fietsplezierwinkel.nl

Zijdstraat 5

1431 EA Aalsmeer

Telefoon: 0297-322120 / 06-54941545

Het is uiteraard ook mogelijk om de retourzending bij ons in de winkel af te geven.

Na ontvangst van de retouren storten wij het betaalde bedrag terug op het door u vermelde rekeningnummer.

Uiteraard dienen de artikelen compleet, ongedragen en onbeschadigd te zijn om voor teruggave in aanmerking te komen. Indien mogelijk, stellen wij het op prijs als de artikelen in de originele verpakking geretourneerd worden.

"De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.
Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument."

ONZE SERVICE

Gratis verzonden
vanaf € 50,-

14 dagen
Retourrecht

6 dagen per week
bereikbaar

0297-322120


06-54941545